tag:blogger.com,1999:blog-2163217438999564570.post2216705216510250475..comments2023-09-18T10:28:00.827+03:00Comments on SWEET MAGIC: Червено кадифе или 14 години заедно :)Аниhttp://www.blogger.com/profile/14003749751532893290noreply@blogger.comBlogger23125tag:blogger.com,1999:blog-2163217438999564570.post-72475070407216133892015-10-23T21:52:24.479+03:002015-10-23T21:52:24.479+03:00Здравейте, бих искала да попитам дали двата блата ...Здравейте, бих искала да попитам дали двата блата се пекат едновременно? И ако не е така, то няма ли след слагането на содата в сместа, то тя да спадне докато стане време за печене на втроия блат?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04427702347135282124noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2163217438999564570.post-2402225254867301512013-03-30T19:01:59.743+02:002013-03-30T19:01:59.743+02:00Какво имате предвид под обикновено?? Важното е да ...Какво имате предвид под обикновено?? Важното е да не е подсладено! Аз ползвам такова http://www.oetker.bg/oetker_bg/html/default/debi-7xffxt.bg.html или такова http://www.bg.all.biz/kakao-na-prah-ion-cocoa-g85717Аниhttps://www.blogger.com/profile/14003749751532893290noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2163217438999564570.post-79873641691155986112013-03-30T10:14:46.924+02:002013-03-30T10:14:46.924+02:00Здравейте,
Бих искала да попитам може ли тортата ...Здравейте, <br />Бих искала да попитам може ли тортата да стане и с обикновено какао?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2163217438999564570.post-49280813206510010352013-03-29T08:49:02.856+02:002013-03-29T08:49:02.856+02:00Здравейте, извинявам се, че чак сега отговарям :) ...Здравейте, извинявам се, че чак сега отговарям :) Няма пречка да смесите сметаната и маскарпонето с миксер, просто използвайте най-ниската скорост. Няма да се пресече, тъй като смесването става много бързо :) Успех и чакам отзиви!Аниhttps://www.blogger.com/profile/14003749751532893290noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2163217438999564570.post-78006329606640418472013-03-27T08:56:22.080+02:002013-03-27T08:56:22.080+02:00Здравейте . Прекрасна торта и много вкусно изглежд...Здравейте . Прекрасна торта и много вкусно изглежда .но за да се усети вкуса трябва и да се опита . Много неща съм правила от вашия блог и всичко досега се е получавало много добре , Благодарение на перфектните обяснения и разяснения които правите , поздрави за което . Сега дойде ред и на червено кадифе . и имам едно питане - дали може смесването на маскарпонето и сметаната да стане с миксер. Този крем не съм го правила и се приесняввам да не се пресече от миксера . поздрави .Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2163217438999564570.post-61446404076155584322013-01-17T11:17:04.582+02:002013-01-17T11:17:04.582+02:00Днес открих твоя блог, Ани!Поздравления за прекрас...Днес открих твоя блог, Ани!Поздравления за прекрасните неща, които правиш, възхитена съм!Поздравления и за годишнината, нека семейството ти е винаги сплотено, да се обичате и уважавате, децата да растат щастливи и да ви носят само радости!Аз също съм отгледала 3 деца и ви се радвам!<br />Поздрав!Соня Шатева - Моето сладко хобиhttps://www.blogger.com/profile/10196197107350975330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2163217438999564570.post-10615650351088807912013-01-08T10:34:56.916+02:002013-01-08T10:34:56.916+02:00Ели, това са твоите блатове, може и без боята! :)Ели, това са твоите блатове, може и без боята! :)Аниhttps://www.blogger.com/profile/14003749751532893290noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2163217438999564570.post-85751495519901555372013-01-08T10:34:31.151+02:002013-01-08T10:34:31.151+02:00Много благодаря, Еми!Много благодаря, Еми!Аниhttps://www.blogger.com/profile/14003749751532893290noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2163217438999564570.post-12691397100474948312013-01-03T20:14:14.630+02:002013-01-03T20:14:14.630+02:00Ани, харесаваме сочни блатове, но без сиропиране, ...Ани, харесаваме сочни блатове, но без сиропиране, харесваме нещо като маслен блат или нещо такова, ...или като червено кадифе /ако четем състава и/, за мене бих избрала нещо силно-шоколадово, но за малката не може да е толкова шоколадово и затова трябва лека торта, но все пак да не е суха и да не е прекалено обикновена. Кремът правя с маскрапоне и животинска сметана винаги, защото тя това харесва, аз също /а и е по-безвредно/. Кремът може да не сменям, но за блата търся накакво решение, моите рецепти за блатове не са много добри, нещо ме притесняват....Elena /Моите хобита - блогът на Елена Кандева/https://www.blogger.com/profile/17525063279285434982noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2163217438999564570.post-39151320045854607102013-01-03T20:04:15.416+02:002013-01-03T20:04:15.416+02:00С малко закъснение честита годишнина,Ани! Невероят...С малко закъснение честита годишнина,Ани! Невероятно представена торта, която несъмнено е и много вкусна! "Червеното кадифе" е едно от любимите ми...;) Поздравления!Delicious Kitchenhttps://www.blogger.com/profile/10602041425468289000noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2163217438999564570.post-4663348778437790442013-01-03T13:40:14.400+02:002013-01-03T13:40:14.400+02:00Ели, би ли споделила какъв блат правиш за твоите т...Ели, би ли споделила какъв блат правиш за твоите торти, за да мога горе долу да се ориентирам какви вкусове харесвате, щом изключваме обикновения пандишпан? :)Аниhttps://www.blogger.com/profile/14003749751532893290noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2163217438999564570.post-36940779966014236682013-01-03T11:03:33.356+02:002013-01-03T11:03:33.356+02:00Ани, Благодаря за сравнението, ще изчакам и другат...Ани, Благодаря за сравнението, ще изчакам и другата торта.:) Но като ми обяснаваш различието сега, мисля че Червено кадифе е по-добра за детска торта май.....Защото детето е малко - ще стане на 3. Иначе и аз съм шокоманиак, може би за мен ще е Дяволската тортичка! Но като една истинска зодия Везни никога не съм в равновесие и все се колебая, тоест винаги се чудя кое да избера и то се чудя с месеци /така, че има още почти 2 месеца и половина да се чудя/. :) Ще изчакам твоите торти и сравнението, защото аз с рецептите нямам голям опит, при мен само фондана/украсата/ е разликата в тортите ми....пълнежа е все еднакъв. :) Но ако ти имаш и други идеи за вкусна торта, подлежаща на декорация и подходяща за детски РД може да предложиш и други варианти. /Предваритлно ще уточня, че пандишпана никой у дома не го харесва и затова не правя такъв.../ Поздрави - Ели.Elena /Моите хобита - блогът на Елена Кандева/https://www.blogger.com/profile/17525063279285434982noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2163217438999564570.post-17654112030921703772013-01-03T10:40:19.323+02:002013-01-03T10:40:19.323+02:00Ели, горещо я препоръчвам тази торта :) Дяволски ш...Ели, горещо я препоръчвам тази торта :) Дяволски шоколадовата също ми е любима, понеже съм шокоманияк :) Предстои ми да я правя на 19 януари , така че ако изчакаш до тогава ще можеш да сравниш двете рецепти и да вземеш решение коя да направиш :) Червеното кадифе има много мек и лек вкус, докато Дяволската си е наистина едно силно и накъртващо шоколадово изкушение, от което като хапнеш едно парче и повече не ти се яде :) Весели празници!Аниhttps://www.blogger.com/profile/14003749751532893290noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2163217438999564570.post-1895845102788672172013-01-03T10:37:57.209+02:002013-01-03T10:37:57.209+02:00Искрено ти благодаря за хубавите пожелания, Диди!Искрено ти благодаря за хубавите пожелания, Диди!Аниhttps://www.blogger.com/profile/14003749751532893290noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2163217438999564570.post-57982033272439815232013-01-03T00:08:34.390+02:002013-01-03T00:08:34.390+02:00Страхотна торта изглежда хем устойчива, хем сочна!...Страхотна торта изглежда хем устойчива, хем сочна! В момента съм в много важен етап, издирвам перфектната рецепта за блатове за РД на дъщеря ми, но все не се решавам за торта Червено кадифе като основния и конкурент е Дяволска храна /май така се казваше/,.... та сега кото гледам разреза пак се чудя,...но има време още 1 месец да се почудя. Така е като не съм правила и двете торти..../срам, голям срам/ :) Много ми харесва и тортата, и снимките, и най-вече разреза!Elena /Моите хобита - блогът на Елена Кандева/https://www.blogger.com/profile/17525063279285434982noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2163217438999564570.post-17168808287341974462012-12-23T16:22:15.110+02:002012-12-23T16:22:15.110+02:00Това е най-любимата ми торта за всички времена! Съ...Това е най-любимата ми торта за всички времена! Съчетана с такъв прекрасен повод, е просто вълшебство! Пожелавам ви безкрайно щастие, Ани, да сте винаги толкова лъчезарни, влюбени и щастливи! Вълшебни празници от цялото ни семейство!Дилянаhttps://www.blogger.com/profile/02547820395186419666noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2163217438999564570.post-89177587313222135732012-12-23T00:53:17.979+02:002012-12-23T00:53:17.979+02:00Да, тази торта е много различна, влажна и топяща с...Да, тази торта е много различна, влажна и топяща се в устата, уникално вкусна! Поздравления Ани, ти си голям майстор и творец! Поздрави на младоженеца :)!Mариянаhttps://www.blogger.com/profile/10685297633469660370noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2163217438999564570.post-52933521942830630122012-12-22T20:09:19.503+02:002012-12-22T20:09:19.503+02:00Благодаря! Не, не се сиропират, те стават много со...Благодаря! Не, не се сиропират, те стават много сочни и влажни блатове :) Самата торта обаче не е тип сочна сиропирана торта, много по-различна е :)<br />Аниhttps://www.blogger.com/profile/14003749751532893290noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2163217438999564570.post-20606200816514514322012-12-22T20:08:10.788+02:002012-12-22T20:08:10.788+02:00Много ви благодаря за хубавите пожелания :)
Много ви благодаря за хубавите пожелания :)<br />Аниhttps://www.blogger.com/profile/14003749751532893290noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2163217438999564570.post-19642700969608363232012-12-20T21:57:55.848+02:002012-12-20T21:57:55.848+02:00Pozdravlenia, mnogo dobre izglejda i nepremenno sh...Pozdravlenia, mnogo dobre izglejda i nepremenno shte se probva.Samo da pitam ne se li siropirvat blatovete?<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2163217438999564570.post-28010630139977827892012-12-20T19:20:48.484+02:002012-12-20T19:20:48.484+02:00Чудесна торта за чудесен повод. Много ми допадна р...Чудесна торта за чудесен повод. Много ми допадна рецептата и скоро ще я изпитам! Поздравления!<br />Веси Илиеваhttps://www.blogger.com/profile/02697768358668484722noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2163217438999564570.post-45398444606530878352012-12-20T15:10:44.175+02:002012-12-20T15:10:44.175+02:00chestita godishnina i ot men. nai-hubavi pozhelani...chestita godishnina i ot men. nai-hubavi pozhelanija i veseli praznizidesign elementshttp://design-elements-blog.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2163217438999564570.post-62206006622490465732012-12-20T14:48:35.866+02:002012-12-20T14:48:35.866+02:00Ани, и тук, честита годишнина! Не златна, а платин...Ани, и тук, честита годишнина! Не златна, а платинена сватба ви пожелавам да празнувате заедно!<br />ЦелувкиВикиhttps://www.blogger.com/profile/16573397037646668842noreply@blogger.com