tag:blogger.com,1999:blog-2163217438999564570.post6497428589984087837..comments2023-09-18T10:28:00.827+03:00Comments on SWEET MAGIC: Честит рожден ден, мамо! Обичам те! /Бисквитена торта/Аниhttp://www.blogger.com/profile/14003749751532893290noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-2163217438999564570.post-40778079737598887372013-03-07T16:06:04.331+02:002013-03-07T16:06:04.331+02:00Здравейте , Росица, аз лично съм я правила и с два...Здравейте , Росица, аз лично съм я правила и с двата вида сметана и разликата е съвсем малка, може би само една идея по-сладка става с подсладената сметана. Лично аз предпочитам с неподсладена да я приготвям, защото тя е животинска и е по-добър продукт от растителната подсладена сметана.Аниhttps://www.blogger.com/profile/14003749751532893290noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2163217438999564570.post-24430970565765713892013-03-07T16:03:22.050+02:002013-03-07T16:03:22.050+02:00Благодаря за доверието, радва се, че ви е харесала...Благодаря за доверието, радва се, че ви е харесала.Аниhttps://www.blogger.com/profile/14003749751532893290noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2163217438999564570.post-58823543961176623212013-03-07T08:51:15.381+02:002013-03-07T08:51:15.381+02:00Здравейте, аз приготвям подобна торта, но бих иска...Здравейте, аз приготвям подобна торта, но бих искала да опитам и Вашият вариант.<br />Имам един въпрос. Течната млечна сметана подсладена ли трябва да бъде или не? Тъй като на пазара се предлагат и от двата вида, а се притеснявам да не стане прекалено сладка.<br />Благодаря Ви!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08026249614804452914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2163217438999564570.post-84763721118835377572013-01-10T12:28:55.747+02:002013-01-10T12:28:55.747+02:00Ани, направих я. Страхотна е! Благодаря за рецепта...Ани, направих я. Страхотна е! Благодаря за рецептата:)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15449886924227446254noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2163217438999564570.post-56748815315244006372013-01-09T10:35:12.200+02:002013-01-09T10:35:12.200+02:00Здравейте, Мария! Отговарям ви на въпросите:
1. Да...Здравейте, Мария! Отговарям ви на въпросите:<br />1. Да, сметаната трябва да бъде течна. Като се прибави към разтопения шоколад, се разбърква много бързо и по този начин се получава гъст крем.<br />2. Не е нужно маскарпонето да се разбива с миксер, достатъчно е само да се разбърка , за да стане гладко. Ако е оставено предварително на стайна температура се разбърква много лесно.<br />3. Като разтопите шоколада, после леко го оставете да изстине /да можете да си потопите пръста , без да ви пари/, след това го смесете със сметаната и тогава с маскарпонето. Няма нужда от допълнително изстиване.Аниhttps://www.blogger.com/profile/14003749751532893290noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2163217438999564570.post-54402347258837504922013-01-08T18:33:48.801+02:002013-01-08T18:33:48.801+02:00Здравейте, страхотно звучи рецептата за бисквитена...Здравейте, страхотно звучи рецептата за бисквитена торта. Купила съм продукти и ще я правя. Но преди това имам няколко въпроса по приготвянето. <br />1. Течната сметана разбърква ли се с миксер за да стане пухкава и тогава да се прибави към шоколада или се прибавя течна?<br />2. Маскарпонето с миксер ли се бърка или само с вилица/лъжица?<br />3. Изчаква ли се шоколада и сметаната да изстинат преди да се прибавят към маскарпонето или не?<br />Много благодаря за отговорите.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15449886924227446254noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2163217438999564570.post-37102116160050397192012-09-28T22:31:06.514+03:002012-09-28T22:31:06.514+03:00Диди, определено много щастлива ме правят такива т...Диди, определено много щастлива ме правят такива торти :)<br />Аниhttps://www.blogger.com/profile/14003749751532893290noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2163217438999564570.post-78956427797157999952012-09-28T22:30:37.659+03:002012-09-28T22:30:37.659+03:00Разбрах, разбрах, благодаря още веднъж :)Разбрах, разбрах, благодаря още веднъж :)Аниhttps://www.blogger.com/profile/14003749751532893290noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2163217438999564570.post-86817901855205634092012-09-27T20:57:37.070+03:002012-09-27T20:57:37.070+03:00Ани, още веднъж да ти е жива и здрава твоята майчи...Ани, още веднъж да ти е жива и здрава твоята майчица! Сигурна съм, че си я докарала на вкус тортата, щом те е направила щастлива :-) Прегръдки!DiDihttps://www.blogger.com/profile/08360136788335063221noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2163217438999564570.post-46821923616796746252012-09-27T17:57:56.909+03:002012-09-27T17:57:56.909+03:00А това бях аз МирославА това бях аз МирославAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2163217438999564570.post-30784614687698086922012-09-27T17:56:34.527+03:002012-09-27T17:56:34.527+03:00Това Търново.......Ела да я опиташ на място и ще т...Това Търново.......Ела да я опиташ на място и ще те срещна със сладкаря!Весел празник.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2163217438999564570.post-56612308218655804332012-09-27T15:07:30.129+03:002012-09-27T15:07:30.129+03:00Благодаря ти, Диди! Ще очаквам с нетърпение да спо...Благодаря ти, Диди! Ще очаквам с нетърпение да споделиш дали ти е харесала тортата в този вариант!<br />Аниhttps://www.blogger.com/profile/14003749751532893290noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2163217438999564570.post-1431261816150291362012-09-27T14:58:40.347+03:002012-09-27T14:58:40.347+03:00Още веднъж честит празник на майчето ти и на цялот...Още веднъж честит празник на майчето ти и на цялото ви семейство, Ани! Жива и здрава, и винаги усмихната да е! Определено ме заинтригува с този вариант на бисквитена торта. Обезателно ще го опитам и аз възможно най-скоро. Звучи ми направо перфектно - маскарпоне и бял шоколад, тъкмо като за мен!Дилянаhttps://www.blogger.com/profile/02547820395186419666noreply@blogger.com