tag:blogger.com,1999:blog-2163217438999564570.post7991041608732388811..comments2023-09-18T10:28:00.827+03:00Comments on SWEET MAGIC: За едни малки ходещи крачета, или как да си направим захарни обувки!Аниhttp://www.blogger.com/profile/14003749751532893290noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-2163217438999564570.post-16651515728015134792018-12-03T17:46:42.609+02:002018-12-03T17:46:42.609+02:00Може ли подробно да обясните как сглобите обувкиъе...Може ли подробно да обясните как сглобите обувкиъе и слагате ли вътре нещо да ги държи изправени докато изсъхнат. БлагодаряAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/17957466735407439783noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2163217438999564570.post-16529877399924170322012-08-31T14:46:00.389+03:002012-08-31T14:46:00.389+03:00Благодаря за отговора...ами да, ако си бях направи...Благодаря за отговора...ами да, ако си бях направила труда да прочета рецептата, нямаше да задавам тъпи въпроси за блатовете, то там всичко си пише, но бях прекалено заета да се чудя какво да сложа под фонданта и как да направя обувчиците... Много много ви благодаря за подробните обяснения!!!Елеонора Елбазhttps://www.facebook.com/eleonora.elbaznoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2163217438999564570.post-76426601477162349602012-08-26T23:57:51.968+03:002012-08-26T23:57:51.968+03:00Здравейте, Елеонора, благодаря за милите думи. Рад...Здравейте, Елеонора, благодаря за милите думи. Радвам се, че моето кътче ви харесва. Блатовете пека винаги поотделно, това е тесто което се разточва с точилка и няма как да се опече цялото и тогова да се реже. За маслен крем, предполагам, че имате предвид, нещо което да издържи на по-високи Т извън хладилник. За нещо по-специално не се сещам, но със сигурност маслото трябва да е с над 80% масленост, пудрата захар да е качествената, може да увеличите малко нейното количество в крема и за по-сигурно може да добавите шепа натрошени трохи от самите блатове. Мисля, че ще издържи на високи температури и влажност, но естествено не и много часове все пак :)<br />Аниhttps://www.blogger.com/profile/14003749751532893290noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2163217438999564570.post-14580751732158242252012-08-25T13:34:01.393+03:002012-08-25T13:34:01.393+03:00Здравейте, съвсем наскоро открих блога ви и съм ме...Здравейте, съвсем наскоро открих блога ви и съм меко казано очарована. Колкото и да ми се иска, все още не съм и опитала да направя украса на торта, макар и печенето да ми се отдава..но ето че първият рожден ден на малкото ми съкровище наближава и ми се искаше да опитам да му направя тортата сама...Рецептата ви ми се стори доста примамлива, но имам два въпроса...1. Блатовете отделно ли ги печете или правите един голям и после разрязвате и 2.Можете ли да ми препоръчате маслен крем, коийто да е подходящ за изклучително гореща страна...Предварително много ви благодаря за отговорите и благодаря за публикацията!Елеонора Елбазhttps://www.facebook.com/eleonora.elbaznoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2163217438999564570.post-91706549965920810882012-06-25T22:38:38.198+03:002012-06-25T22:38:38.198+03:00Ани, много е нежна тортата. Досега не съм правила ...Ани, много е нежна тортата. Досега не съм правила обувчици, но ако ми се наложи ще ползвам твоите препоръки!<br />Поздрави!Mариянаhttps://www.blogger.com/profile/10685297633469660370noreply@blogger.com