събота, 27 октомври 2012 г.

Най-специалният рожден ден - първият! /втора част/

Когато преди няколко месеца направих тортата на Лора по мотиви на детската Baby tv , бях сигурна, че това няма да е единствената торта на тази тематика.
Ето, че дойде ред на следващата торта с прекрасната пеперудка, маймунчето "Оливър" и голия охльов Тули.

Малката Николета ставаше на 1 годинка през октомври. Майка й Дани ми се обади почти цял месец предварително, за да е сигурна, че ще направя тортата :) Може ли да откаже човек на такава малка красавица!




Вътре отново е със пандипанени блатове и шоколадов крем с лешници, както тортата на малкия Мони. Тази комбинация се оказа много сполучлива, вкусна и предпочитана :) Този път обаче не е вита , а подредена водоравно :)

Бях много доволна, като разбрах, че Николета е познала героите и особено се е зарадвала на маймунката, което означаваше , че съм изпълнила добре поставената задача :)





Пожелавам на Ники да расте здраво, усмихнато и щастливо дете и да има най-прекрасното детство! Честит първи рожден ден!



Надявам се, че няма да е последната такава торта :) и с нетърпение очаквам следващата :)

5 коментара:

  1. Здравейте, Ани!
    Много ми хареса тази торта. Baby Tv е любима на сина ми. Запалих се много по идеята да направя нещо подобно за него. Че да ви запитам за надписите върху тортата с какви формички са направени и евентуално от къде могат да се купят? Очите на слънцето с какво са рисувани?
    Благодаря предварително!

    ОтговорИзтриване
  2. Здравейте Ани!
    Моя син е голям почитател на Baby TV. Много се ентосиазирах когато видях вашата торта и се поразтърсих из русенските сладкарници за подобна. Уви намерих една в която правят нещо подобно и героите не приличаха изобщо на себе си. Знам, че сте от Бургас, но ако случайно имате някой в предвид тук в Русе много бих се радвала ако ме свържите с него. Благодаря предварително за сидействието Ви. Елена Кънева

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, Елена, данo вече не е къснo, нo eтo и за Русе :) https://www.facebook.com/IlarianaCake

      Изтриване
  3. Здравейте,синът ми е голям почитател на тази телевизия,много ще съм благодарна,ако имате контакти и в Стара Загора,за човек който може да прави такива торти,разочарована съм че никъде не се предлагат.Благодаря ви предварително!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, мoжете ли да ми дадете имейл или фейсбук прoфил , на кoитo да ви пиша?

      Изтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...