сряда, 2 януари 2013 г.

Честита нова година, Happy new year, С Новым годом, Bonne année, Glückliches neues Jahr, Feliz ano novo.....

Да ви е честита новата 2013-та година! Нека през годината на Черната змия, според китайския календар, хубавите моменти, които ще преживеете да бъдат повече от тези през 2012-та! Здраве, щастие и късмет и не забравяйте, че годината ще бъде такава, каквато сами ще си я направим!



За мен 2012 година беше много ползотворна за хобито ми! Затова днешната публикация е посветена именно на него и няма да ви занимавам с рецепти!

На 19-ти декември празнувах не само годишнина от сватбата си, но и 3-тата година на любимото ми занимание ! Ето защо,  реших, че след като вече трета година желанието и удоволствието да правя торти и сладкотийки не ме напуснала, е крайно време те да заемат отделно и специално място.
Така се стигна до създаването на страничката във Фейсбук  Тортите в сладкия свят на Ани и настоящия блог Сладка магия.
За по-малко от една година страницата има над 1000 почитатели, а блогът има почти 30 000 посещения. Вярно е, че това са само цифри, но все пак е много радващо да знам, че това което правя се харесва и на други хора :)

През изминалата година направих 55 торти, като в създаването на  всяка от тях се опитах да вложа цялото си старание, желание, удоволствие и любов.



Всяка от тях ми е донесла изключително много приятни емоции, но не мога да скрия , че детските торти са ми любими.
Като се върнах към правенето им, установих че най-много са шоколадовите торти, явно шокохолиците сме много :)

Дано и през 2013- та година да направя поне още толкова, а защо не и повече :)

Още веднъж да ви е честита Новата година!

Това е  и последната торта за 2012г и първата за 2013-та. Така се получи, защото я започнах на 30.12.2012г и я завърших на 01.01.2013г :)
Пандишпанени блатове, напоени с карамел и ром, крем брюле /готова смес сварена в мляко и сметана/ и овкусен с течен шоколад "Нутела"


4 коментара:

  1. Честита, успешна и усмихната!

    ОтговорИзтриване
  2. Честита нова година!
    Много здраве,щастие,любов и късмет
    продължавай все така
    аз съм от шокохолиците :))
    Поздрави и хубава вечер

    ОтговорИзтриване
  3. Честита да ти е годината и още много красиви торти да направиш! Все пак не пропускай да споделиш и рецептата за тази, изглежда много интересно!

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...