събота, 16 март 2013 г.

На гости на VIP BEBE

В началото на декември миналата година, получих  много мила и приятна покана за интервю от един страхотен блог - VIP BEBE. Част от неговия екип са две много близки за мен виртуални приятелки Диди и Дими, с които делим радостите и неволите по отглеждането на малчуганите ни. По тази причина гостуването във Вип Бебе се оказа още по-трогателно за мен.
Като майка на три деца, по професия юрист и с хоби правене на торти, май имах какво да разкажа :) Писането не е най-силната ми страна, но при отговарянето на въпросите се опитах да бъда максимално искрена и да покажа колко голямо удоволствие ми доставя отглеждането на децата и разпускането с хобито ми. Отговорих  подробно на всички въпроси, за да усетят читателите емоцията , която ме завладява , когато приготвям Сладките си магии :) Ето тук може да видите цялото интервю .
Искам още веднъж да благодаря на Дими, Диди и Вип бебе, че ми отделиха място в тяхното страхотно местенце.
Моментът съвпадаше с предстоящите Коледни празници и нашата годишнина от сватбата. Затова и в интервюто е отделено внимание на приготвената от мен  торта "Червено кадифе".

Съжалявам, че когато ви представих тази торта тук в блога, не отделих нужното внимание и на гостуването във Вип бебе, но реших, че е редно него да ви го представя в отделна публикация. Времето обаче си минаваше, а аз все отлагах пускането на публикацията. И така дойде момента, когато пътищата ни с Вип бебе, отново се пресякоха :)
Наближи 8-ми март и празнуването на Първата годинка на Вип Бебе. По повода те организираха конкурса "Из дневниците на мама" и естествено участниците, събрали най-много гласове ги очакваха награди. Тогава реших, че е време да върна жеста на Вип бебе и на свой ред да участвам при тях, като се включа в раздаването на наградите с нещичко приговетно от самата мен. Спрях се на украсени тематични мъфини и коплект декорирани курабийки. С нетръпение очаквах кои ще бъдат победителките.
Валентина Цветкова от София спечели декорирани със захарна украса тематични мъфини с ето този страхотен разказ за Една подранила госпожица на име Магдалена . Тъй като тя е майка на малката сладка 5-месечна Магдалена, реших, че бебешката декорация ще бъде много подходяща. 



Консултирах се предварително какви вкусове предпочита Валентина и направих Ванилови мъфини с парченца шоколад :) Притеснявах се много как ще мине транспортирането им от Бургас до София, но слава богу куриерската фирма ги беше доставила невредими. Ето и милите думи, които получих от Валентина : "Здравейте, пристигнаха и са много красиви и вкусни , за нула време свършиха, добре че успях да ги снимам Прекрасни са Благодаря още веднъж!"
Да знаете само как ми олекна :)
Сега очаквам с нетърпение да направя и втората част от наградата, която се надявам да ви покажа съвсем скоро :)

2 коментара:

  1. Ани, страхотни са мъфините! Направо да съжали човек, че не ги е спечелил! Благодаря ти и за гостуването и за предоставянето на награда! Прегръдки и целувки :*

    ОтговорИзтриване
  2. Ани, страхотни кексчета! Много весела декорация!

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...